DHEA -Fördelar för Hjärnhälsa

Det finns bevisade fakta och bevis under medicinsk vetenskapliga forskningsstudier som förklarar att tillväxt och hjärnhälsa ganska mycket relaterar till produktionen av nya hjärnceller som är baserat på DHEA hormon nivå i den mänskliga kroppen. Motivet bakom den studie är att vi kan förbättra vår hjärnas hälsa genom DHEA tillskott om det konsumeras på lämpligt sätt med korrekta medicinska riktlinjer från patienten.
Kopplingen mellan hjärna och DHEA hormon

I en nyligen genomförd studie, upptäcktes att tillskott av DHEA till människors neurala stamceller anmärkningsvärt kan öka tillväxttakten av nya hjärnceller. Dessa studiers analys slutfördes och publicerades av National Academy of Sciences.

Eftersom de flesta av oss är medvetna om det faktum att 20% av hela DHEA hormon produktionen härrör från hjärnan, så det är naturligtvis relaterat till hjärnans hälsa. DHEA hormoner, kan om de förbrukas i form av kosttillskott avsevärt öka hjärnceller divisionen som ytterligare hjälper vår hjärna att öka antalet neuroner från stamcellema.

Anledningen till hälsoförhållanden i samband med störningar i hjärnan såsom depression, känslomässiga förändringar och Alzheimers sjukdom inträffar på grund av på att nivån av DHEA sjunker efter 20- 25 års ålder, och hos äldre personer kan det minska med 80% efter åldern 60 – 70 år, i detta scenariot kan DHEA komplement förbättra produktionen av nya hjärnceller för att förstärka och förbättra vår hjärnhälsa och övergripande funktioner.

Enligt National Academy of Sciences senaste forskningsrapporter om DHEAs fördelar för hjärnans hälsa förklaras att effekterna och inverkan på hjärnceller är en helt ny upptäckt och fynd, därför kräver medicinska vetenskapliga forskningsorganisationer mer forskningsresurser och mer tid för att finna ytterligare värdefull information som vi kan använda i framtiden för att behandla till hjärnan relaterade sjukdomar och andra störningar som Alzheimers sjukdom och kronisk depression.

About the author  ⁄ borgemork

No Comments

Leave a Comment