DHEA -Fördelar för Lupus Behandling

Enligt medicinsk vetenskap terminologi klassificeras lupus som en autoimmun och kroniska sjukdom  som allvarligt kan ha inverkan på någon del av kroppen.  I allmänhet när det gäller Lupus skadas patientens hud, leder och flera organ. Lupus är kategoriserad som en  kronisk sjukdom eftersom den varar mer än 4 till 6 veckor under behandlingsprocessen. Generellt är anledningen till att lupus uppstår ett försvagat  immunförsvar eller en svaghet i kroppen som inträffar när antikropparnas produktionssystemet gradvis minskar på grund av effekterna av vissa hormoner som DHEA och östrogen.
DHEA och Lupus Behandling Relation

Som vi nämnde ovan är lupus relaterad till ett svagt immunförsvar hos patienten, det samma gäller för DHEA. Anledningen till varför immunitet har en stark relation med DHEAs produktionsnivå i kroppen är att när DHEA nivåerna är låga, tenderar vår kropp att minska produktionen av antikroppar som hjälper vår kropp att stärka vårt immunförsvar och bekämpa olika sjukdomstillstånd och sjukdomar som lupus.

Det finns forsknings analyser och data tillgängliga som visar att höga doser av DHEA kosttillskott kan användas för behandling av lupus hos både män och kvinnor. Generellt är rollen för DHEA att öka produktionen av DHEA hormon i kroppen och komplettera andra hormoner som östrogen och testosteron också, vilket hjälper till att stärka vår immunitet och bekämpa lupus.
Effekterna och fördelarna med DHEA medicin eller tillskott för behandling av lupus är fortfarande under medicinsk utredning, men det är i stor utsträckning en effektiv och ändamålsenlig hjälp för lupus sjukdomens behandling.

DHEA är inte en över disk tillgänglig tillägg eller medicinering, så om du lider av lupus sjukdom, se till att du rådgöra med din läkare innan du tar någon typ av DHEA kosttillskott som finns på marknaden.

About the author  ⁄ borgemork

No Comments

Leave a Comment