Sexuella Fördelar med DHEA

Enligt medicinsk vetenskaplig definition är DHEA ett biosyntetisk medel som har förmåga att återskapa könshormoner i människokroppen kända som androgen, östrogen och testosteron. Det påstås att DHEA tillskott är tillräckligt effektiva för att förbättra libido och speciellt hos postmenopausala kvinnor. Anledningen till att DHEA kosttillskott blir allt populärare som en sexuell vitalitets förbättrare är att det nyligen framkommit rapporter som har visat signifikant förbättad sexuellt intresse och prestanda hos både män och kvinnor efter att ha tagit DHEA kosttillskott.

Fördelar med DHEA för sexuella vitalitet

Enligt en nyligen genomförd studie av en medicinsk forskningsorganisation, fann man att sexuella aktiviteter och sexuellt intresse minskar efter år 40 + och i det scenariot testades några män med DHEA tillskott vilket resulterade i förbättrad sexlust och prestationsnivå som var mycket tillfredsställande. Det tyder på att DHEA kan användas som komplement för att få medicinsk sexuella fördelar.

Många äldre män som har problem med att få morgon erektion, kan också ta DHEA kosttillskott för att uppnå detta och för att förbättra sina sexuella aktiviteter och intressen.

Generellt efter åldern 30-40 år tenderar både män och kvinnor ha minskad sexuell lust och orsaken till det är att nivåerna av DHEA hormon i kroppen sjunker. I så fall kan både kvinnor och män ta DHEA kosttillskott för att öka den sexuella förmågan, det är ett mycket bra alternativ för människor som är angelägen om att förhöja sin lust och vitalitet.

Under tiden för samlag, omvandlas DHEA till testosteron som är den största orsaken till att öka libido hos både män och kvinnor. Att ta DHEA kosttillskott för att naturligt uppnå detta kan vara en idealisk lösning. Det behövs dock fortfarande medicinskt bevisade fakta och du föreslås att rådfråga din läkare innan du själv använder DHEA kosttillskott för sexuell vitalitet.

Generellt har prestandanivån på ditt sexliv ganska mycket  samband med din kondition, din livsstil och din träningnivå. Om man å andra sidan tar DHEA kosttillskott ger det dig näring din kropp med ytterligare hälsofördelar såsom stress reduktion, ökad energi, ökad sexuell intressen och prestanda, eftersom det hjälper till att öka reproduktionsnivån av könshormoner som testosteron , endogen och androgen.

About the author  ⁄ borgemork

No Comments

Leave a Comment